کدام غلات و میوه ها تقویت کننده حافظه هستند؟
به گزارش ام ویک، رژیم های غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات، ماهی، چربی های سالم و گیاهان یا دانه ها عملکرد حافظه مغز را تقویت می کند.
سلامت نیوز در خبری نوشت:در اینجا بیشتر در مورد این غذاهای مفید برای مغز آورده شده است:
میوه ها
توت ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که می توانند از مغز در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند و از پیری زودرس و زوال عقل که حافظه را تضعیف می کند، جلوگیری نمایند. دراین میان، زغال اخته منبع غنی آنتوسیانین و سایر فلاونوییدها است که می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد.
انگور سرشار از رسوراترول، یک ترکیب بهبوددهنده حافظه است. انگور کنکورد سرشار از پلی فنول است که پتانسیل تقویت عملکرد مغز را دارد.
هندوانه دارای غلظت بالایی از لیکوپن، یکی دیگر از آنتی اکسیدان ها است. هندوانه همچنین منبع خوبی از آب است که برای سلامت مغز مفید است.
آووکادو میوه ای سرشار از چربی تک غیراشباع است که مصرف متعادل آن، عملکرد حافظه را با کمک به بهبود سطح کلسترول خون بهبود می بخشد.
سبزیجات
چغندر سرشار از نیترات است، یک ترکیب طبیعی که می تواند رگ های خونی را گشاد کند و اجازه دهد اکسیژن بیشتری به مغز برسد.
سبزی های تیره و برگ دار به خاطر آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C شناخته می شوند و ثابت شده که ازدست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهند. این سبزی ها همچنین سرشار از فولات هستند که می تواند حافظه را با کاهش التهاب و بهبود گردش خون در مغز بهبود بخشد.
غلات کامل و حبوبات
گندم پرک، کوسکوس سبوس دار، نخود، جو دوسر، سیب زمینی شیرین و لوبیا سیاه نمونه هایی از کربوهیدرات های پیچیده هستند. این کربوهیدرات ها سرشار از ویتامین B هستند که بهبوددهنده حافظه است.
غذای دریایی
ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب هستند. نشان داده شده که خوردن ماهی برای یک تا دوبار در هفته حافظه را نیز بهبود می بخشد.
رژیم های غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات، ماهی، چربی های سالم و گیاهان یا دانه ها عملکرد حافظه مغز را تقویت می کند.رژیم های غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات، ماهی، چربی های سالم و گیاهان یا دانه ها عملکرد حافظه مغز را تقویت می کند.
رژیم های غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات، ماهی، چربی های سالم و گیاهان یا دانه ها عملکرد حافظه مغز را تقویت می کند.
گیاهان یا دانه ها
دانه های کاکایو منبع غنی فلاونوییدها هستند که به ویژه در جلوگیری از آسیب های ناشی از افزایش کلسترول LDL، محافظت از پوشش شریان ها و جلوگیری از لخته شدن خون بسیار مهمند. کاکایو همچنین حاوی آرژنین است، ترکیبی که گشادشدن عروق خونی را افزایش می دهد.
رزماری باعث افزایش جریان خون به مغز، بهبود تمرکز و حافظه می شود. عطر نعناع نیز باعث تقویت حافظه می شود.
دانه های کنجد منبع غنی اسید آمینه تیروزین هستند که برای تولید دوپامین، یک انتقال دهنده عصبی مسیول هوشیاری مغز و تیز نگه داشتن حافظه لازم است.
217
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کدام غلات و میوه ها تقویت کننده حافظه هستند؟" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کدام غلات و میوه ها تقویت کننده حافظه هستند؟"، کلیک کنید.