بویینگ زیردریایی جنگی ساخت – ام ویک

به گزارش ام ویک،زیردریایی های اورکا براساس نمونه اولیه زیر دریایی بدون سرنشین بزرگ (XLUUV) بویینگ به نام Echo Voyager ساخته شده اند. اکو وویجر 50 تن وزن و 15.5 متر طول و 2.6 متر عرض و 2.6 متر ارتفاع دارد. برد آن 10,460 کیلومتر و حداکثر عمق نفوذ آن 11,000 فوت است. نیروی دریایی آمریکا مشخصات اورکا را منتشر نکرده اما اذعان کرده که این زیردریایی بدون سرنشین بزرگ تر از اکو وویجر است.

زیردریایی رباتیک غول پیکر بویینگ

بر اساس گزارش مجله ام ویک، زیردریایی های Orca از یک سیستم محرک الکتریکی دیزلی هیبریدی استفاده می کنند که به آن ها حداکثر سرعت 8 گره دریایی را می دهد. موتورهای دیزلی برای کار کردن به اکسیژن نیاز دارند، بنابراین موتورهای دیزلی معمولاً نیاز دارند که به طور مرتب به سطح آب بیایند. با این حال، Orca از باتری برای مدت طولانی استفاده می کنند که به آن ها اجازه می دهد تا مدت بیشتری زیر آب بمانند.

مانند یک وانت پیکاپ، مهم ترین ویژگی اورکا، قابلیت حمل بار آن است. محفظه بار به طول 10.3 متر در وسط زیردریایی قرار خواهد داشت. به گفته NAVSEA، این محفظه بر امکان “ادغام یکپارچه و بی نقص سنسورها، سیستم های ارتباطی و دیگر اجزای مخصوص ماموریت” را فراهم خواهد کرد.

در مورد کارهایی که اورکا می تواند انجام دهد، محدودیت زیادی وجود ندارد. برای مثال می تواند نقش پیشاهنگ برای ناوهای هواپیمابر و دیگر نیروهای عملیاتی، شناسایی کشتی ها و زیردریایی های دشمن، پیش از اینکه کشتی های سرنشین دار وارد فضای دریایی مذکور شوند را انجام دهد. این زیردریایی می تواند مخفیانه به دارایی های دریایی دشمن نزدیک شده و سپس ارتباطات الکترونیکی نیروهای دشمن در خشکی یا دریا را تحت نظر بگیرد، در حالی که اندازه کوچک آن تشخیص اورکا را دشوار می کند.

اگر ماهواره های GPS آمریکا مختل شوند، اورکا می تواند در مسیر هواپیماهای جنگی یا موشک های کروز آمریکایی که ماموریتی دوربرد را انجام می دادند، به سطح بیاید و داده های موقعیت یابی را هنگام عبور این هواپیما از بالای سرش به آن ها مخابره کند. این زیردریایی حتی می تواند پس از یک نبرد به دنبال ملوانان و هواگردهای گمشده بگردد و به عملیات نجات در مکان هایی که ممکن است دشمن هنوز در کمین باشد، کمک کند.

زیردریایی رباتیک غول پیکر بویینگ

این ها همه تنوع در ماموریت هایی هستند که زیردریایی ها به طور سنتی انجام داده اند، اما استفاده از اورکا به جای آن ها به این معنی است که زیردریایی های تهاجمی آمریکا، مانند زیردریایی های تهاجمی کلاس لس آنجلس، سی وولف و ویرجینیا، دیگر می توانند روی غرق کردن کشتی های دشمن تمرکز کنند.

نیروی دریایی اشاره ای به توانایی اورکا در زمینه حمل سلاح نکرده است، اما قطعاً چنین قابلیتی را خواهد داشت. در ماه مه 2022، مدیر برنامه نیروی دریایی برای سیستم های دریایی بدون سرنشین در جلسه انجمن جنگ مین صحبت کرد و اظهار داشت که اورکا از محفظه محموله خود برای حمل مین به یک مکان مین گذاری استفاده خواهد کرد. پس از آن، این زیردریایی رباتیک می تواند به آرامی مین ها را کار گذاشته و سپس به یک بندر خودی بازگردد.

ترکیب قابلیت حمل بار، برد بالا و بدون سرنشین بودن اورکا، آن را به گزینه ای مناسب برای ماموریت های پرخطر تبدیل کرده است. برای مثال یک اورکا می تواند از پایگاه دریایی گوام در جزیره گوام راه افتاده و به تنگه تایوان برود. زمانی که به آنجا رسید، می تواند در مسیر پیش بینی شده هر نیروی مهاجم چینی که به سمت جزیره حرکت می کرد مین بکارد. این یک ماموریت بسیار خطرناک و ایده آل برای یک قایق بدون سرنشین خواهد بود.

سلاح های دیگری که در محفظه بار اورکا حمل می شوند می توانند موشک های ضد کشتی مانند موشک حمله دریایی یا موشک کروز حمله زمینی تاماهاک باشند .

5858

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بویینگ زیردریایی جنگی ساخت – ام ویک" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بویینگ زیردریایی جنگی ساخت – ام ویک"، کلیک کنید.