نقش کلیدی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر نقش این دانشگاه در توسعه فناوری های نوظهور و دیجیتال در کشور را کلیدی توصیف کرد و گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از قطب های مطرح هوش مصنوعی و همینطور مدیریت فناوری در کشور، می تواند از جنبه های مختلف به توسعه اقتصاد دیجیتال کمک کند.
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری ام ویک، علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه امیرکبیر در همایش ملی اقتصاد دیجیتال در انقلاب صنعتی چهارم به اهمیت برگزاری این همایش اشاره کرد و گفت: اگر به منویات مقام معظم رهبری توجه داشته باشیم، می بینیم تلاش جهادی در عرصه اقتصاد مقاومتی یکی از مهم ترین تاکیدات ایشان است و این امر موجب شده است که تحولات بزرگی از جهت استقرار اقتصاد شرکت های دانش بنیان در کشور اتفاق بیفتند.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر یک سری سازمان های دانش محور در دانشگاه ها فعال شدند، در مجموع واژه اقتصاد مقاومتی تعریف شد و مولفه های آن در مراکز و دستگاه های مختلف قانون گذاری و … مورد بحث قرار گرفت و مقدمات اجرایی آن فراهم شده است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیرهمچنین تاکید کرد: برگذاری نشست های تخصصی نظیر نشست امروز بستر مناسبی برای تحقق اهداف مهم و تحول آفرین در حوزه اقتصاد مقاومتی فراهم می کند. اگر ما امروزه نگاهی به جوامع پیش رو سطح دنیا داشته باشیم، خواهیم دید برای تحقق اقتصاد هوشمند نظیر تجارت الکترونیک، توسعه شتاب دهنده های کسب و کار و … چارچوب های خاصی تدوین و زمینه های خوبی فراهم شده است.
رهایی ادامه داد: مدل اقتصادی که بر اساس به اشتراک گذاشتن منابع و خدمات مطرح می شود مثل آنچه که امروز ما در جامعه نظیر تاکسی های اینترنتی مشاهده می کنیم یا پلتفرم های گردشگری و تامین مالی می بینیم. همه اینها از مولفه های مهم اقتصاد دیجیتال محسوب می شوند به طوریکه توسعه استفاده از این فناوری ها امکان پرداخت های دیجیتال را فراهم می کند که موجب امنیت در حوزه های اقتصادی خواهد بود.
به گفته این استاد دانشگاه؛ رشد فناوری های نوظهور مانند هوش مصنوعی، واقعیت افزوده و اینترنت اشیا موجب ایجاد یک سری مزیت های رقابتی جدید و یک سری فرصت های تجاری نوین شده است. دانشگاه امیرکبیر به عنوان یکی از قطب های مطرح هوش مصنوعی و همینطور مدیریت فناوری در کشور می تواند از جنبه های مختلف به توسعه اقتصاد دیجیتال کمک کند.
رهایی یادآور شد: در بخش آموزش ما در دانشکده های مختلف دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته هایی مثل علوم کامپیوتر، ریاضیات مالی، مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی، مدیریت، فناوری اطلاعات و … داریم که دانشجویان در دوره های مختلف کارشناسی تا دکتری در این رشته ها تحصیل می کنند و زمینه خوبی برای توسعه آموزش در زمینه های مرتبط و مورد نیاز ایجاد کرده است تا دانشجویان این رشته ها زمینه های توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش بنیان را فراهم کنند.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: در بخش هایی که بحث همکاری با صنعت مطرح است و استارتاپ هایی که در زمینه های فناوری و نوآوری را فراهم می کنند، سابقه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در توسعه پروژه های مشترک سابقه خوبی است و می تواند موجب نقش آفرینی متفاوت در این زمینه باشد.
به گفته وی، پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و یک سری مراکز تحقیقاتی و نوآوری در پارک فعال هستند که پلتفرم های خوبی را ایجاد می کنند تا ارتباط دانشگاه و صنعت شکل بگیرد. دانشگاه نیز اعتقاد دارد با این ارتباط ها و بستر های خوبی که فراهم شده ما می توانیم فرصت های خوبی برای تشویق دانشجویان به کارآفرینی، توسعه استارتاپ های مختلف، ایجاد پروژه های کاربردی و … داشته باشیم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقش کلیدی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقش کلیدی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور"، کلیک کنید.