تولید نخستین نرمافزار واقعیت افزوده در صنعت دکوراسیون
محققان یک شرکت نرمافزاری برای نخستینبار موفق به تولید نرمافزار واقعیت افزوده در صنعت دکوراسیون شدند.
مهدی بنیجمالی مدیرعامل یک شرکت توسعه نرمافزاری که بیش از ۱۴ سال سابقه کار در حوزههای هوش مصنوعی، واقعیت افزوده و مجازی و بازیسازی را دارد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری ام ویک درباره نوع فعالیتهای شرکت متبوعش اظهار کرد: این شرکت حدود یک سال است که در حوزههای واقعیت افزوده و بازیسازی فعالیت دارد و موفق شدهایم نخستین نرمافزار واقعیت افزوده در صنعت دکوراسیون را تولید کنیم.
وی درباره کارایی این نرمافزار توضیح داد: مشتریان میتوانند بدون نیاز به خرید محصول، مانند مبل یا میز، محصول را به صورت مجازی در محیط خانه یا کار خود قرار دهند و در صورتی که متناسب با محیط مورد نظر بود، آن را خریداری کنند.
مدیرعامل شرکت توسعه نرمافزاری تشریح کرد: از سال ۱۴۰۲ در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک مستقر شدیم و کسب مقام نخست در رویداد سنگ و معدن واحد اراک، ساخت نخستین نرمافزار واقعیت افزوده دکوراسیون در ایران و شرکت در نمایشگاههای تخصصی مبلمان کشور، اشتغالزایی برای تعدادی از دانشجویان مستعد، همکاری در طرح پویش دانشجویان، ساخت سامانه نرمافزاری تحت وب آزمایشگاه با امکان فروش محصول و خدمات آزمایشگاهی واحد اراک ازجمله موفقیتهای شرکت بوده است.
این فعال حوزه فناوری و نرمافزار در تشریح تازهترین فعالیتها و برنامههای آینده شرکت متبوع خود اظهار کرد: گسترش شرکت، تیم و افزایش تعداد کارکنان و شرکت فعال در رویداد عصر امید «اقتصاد دیجیتال» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان که قرار است بهمن امسال برگزار شود از فعالیتها و برنامههای آینده شرکت است.
بنیجمالی در پاسخ به این پرسش که آیا شرکت متبوع شما در کسب درآمدهای غیرشهریهای دانشگاه نقشی داشته است؟ گفت: همکاری ما با دانشگاه به صورت مشارکتی بوده و از درآمدهای ایجادشده، دانشگاه نیز منتفع میشود که در این راستا ساخت سامانه نرمافزاری تحت وب آزمایشگاه با امکان فروش محصول و خدمات آزمایشگاهی، میتواند از هزینههای دانشگاه برای پیگیری موارد آزمایشگاه بکاهد و منجر به خلق ارزش افزوده و درآمد شود.
به گفته وی برای توسعه، گسترش و تجاریسازی محصولات فناورانه نیاز به سرمایه گذار دارد و حمایت مالی بسیار مهم و لازم است و دانشگاه هم حمایتهای مناسبی در زمینههای منتورینگ، در اختیار قراردادن فضای مناسب، امکانات اداری و تسهیلات و حمایتهای مالی در راستای تولید این محصول دارد.
این فعال حوزه فناوری در پاسخ به این پرسش که برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاهها چه پیشنهادی ارائه میدهید؟ بیان کرد: معرفی و حضور واحدهای فناور در رویدادهای ملی عصر امید، دعوت از شرکتها و ارگانها برای بازدید و شناسایی محصول، برگزاری رویدادهای چالش فناوری و جلسات برای هماهنگی و شبکهسازی شرکتها برای رشد و شکوفایی مراکز رشد پیشنهاد میشود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید نخستین نرمافزار واقعیت افزوده در صنعت دکوراسیون" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید نخستین نرمافزار واقعیت افزوده در صنعت دکوراسیون"، کلیک کنید.