ترفند انتخاب رشته و قبولی تضمینی در دانشگاه‌ها باز هم قربانی گرفت

پلیس فتا بازداشت مجرم سایبری خبر داد؛

ترفند انتخاب رشته و قبولی تضمینی در دانشگاه‌ها باز هم قربانی گرفت

عدم شناخت درست رسانه‌ها و بی‌اطلاعی از ترفندهای جدید کلاهبرداران، همواره فضا را برای خلافکارها فراهم کرده است. یکی از طعمه‌های اصلی کلاهبرداران مجازی جوانان پشت کنکوری یا افرادی هستند که در انتظار ورود به دانشگاه هستند.

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری ام ویک، این روزها فضای مجازی و به طور خاص شبکه‌های اجتماعی به محلی برای کلاهبرداری‌های ریز و درشت تبدیل شده است. کلاهبرداری‌هایی که گاهاً صدها نفر را به دام می‌اندازند کام بسیار از شهروندان را تلخ می‌کنند. 

عدم شناخت درست رسانه‌ها و بی‌اطلاعی از ترفندهای جدید کلاهبرداران، همواره فضا را برای خلافکارها فراهم کرده است. یکی از طعمه‌های اصلی کلاهبرداران مجازی جوانان پشت کنکوری یا افرادی هستند که در انتظار ورود به دانشگاه هستند، افرادی که برای ورود آسان و تضمینی به دانشگاه مورد علاقه‌شان بارها و بارها مورد سواستفاده قرار گرفته‌اند.

در آخرین مورد مربوط به این کلاهبرداری‌های مجازی، رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر انتخاب رشته و قبولی تضمینی در دانشگاه‌ها، مترصد کلاهبرداری از متقاضیان بود.

سرهنگ رامین پاشایی در تشریح این خبر گفت: همزمان با اعلام نتایج کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ و مهلت تعیین شده در خصوص انتخاب رشته دانشگاهی تبلیغات متعددی در فضای مجازی مبنی بر ارائه مشاوره‌های تحصیلی توسط موسسات مجاز و صاحب اعتبار در جریان می باشد.  

وی ادامه داد: بر اساس تقویم عملیاتی این پلیس مبنی بر پیش بینی تحرکات مجرمان سایبری، بر اساس رصدهای پیش دستانه در فضای مجازی توسط کارگروه‌های عملیاتی ویژه، فردی با هویت معلوم که با انجام تبلیغات گسترده در فضای مجازی عمدتا شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌های غیر بومی مدعی قبولی داوطلبان با هر میزان نمره و امتیاز کسب شده در دانشگاه‌های معتبر بود، شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: این فرد شیاد با سوء استفاده از نام اشخاص حقیقی، حقوقی و موسسات مجاز و انتصاب خود به صورت جعلی به سازمان سنجش؛ با فریب متقاضیان مترصد کلاهبرداری از طعمه‌های خود بود که با حکم قضایی دستگیر شد. بر اساس تحقیقات انجام شده، مشخص گردید آخرین مدرک تحصیلی این متهم صرفا دیپلم بوده و هیچ گونه تخصصی در حوزه انتخاب رشته‌های دانشگاهی نداشته و این اقدام وی صرفا به قصد کلاهبرداری بوده است.  

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ پاشایی در ادامه به داوطلبان مجاز انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ توصیه کرد: به هیچ عنوان به تبلیغات فریبنده منتشر شده در فضای مجازی توجه نکنند و در صورت نیاز به مشاوره صرفا از طریق موسسات قانونی و مجاز و صاحب اعتبار اقدام کنند.  

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا  با اشاره به اینکه  افراد متقاضی می‌بایست جهت کسب اطلاعات دقیق تنها از سایت sanjesh.org استفاده کنند، خاطر نشان کرد: عموم مردم می‌توانند در صورت مشاهده موارد مجرمانه و مشکوک موارد را از طریق سرشماره ۰۹۶۳۸۰ با پلیس فتا سراسر کشور در میان بگذارند.  

 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ترفند انتخاب رشته و قبولی تضمینی در دانشگاه‌ها باز هم قربانی گرفت" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ترفند انتخاب رشته و قبولی تضمینی در دانشگاه‌ها باز هم قربانی گرفت"، کلیک کنید.