بنزین اینترنتی استاندارد است؟ – خبرگزاری ام ویک

در گفت وگو با ام ویک تشریح شد؛

بنزین اینترنتی استاندارد است؟

کارشناس حوزه نفت و انرژی با تاکید بر اینکه بازار عرضه بنزین اینترنتی پُر رونق شده، گفت: بنزین هایی که از طریق فضای مجازی به فروش می رسد، ممکن است از محل تولیدات بخش خصوصی که با اکتان افزایی و از متانول تهیه می شود، به بازار آزاد رسیده باشد. اما توجه به این نکته ضروری است که این فرایند معمولا استاندارد نیست.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری ام ویک، در روزهایی که قاچاق سوخت در برخی استان ها به شغلی پردآمد و البته با مافیایی گردن کلفت تبدیل شده است؛ مسیله عرضه سوخت خارج از سهمیه، سبک و سیاق جدیدی به خود گرفته است. اگر حوصله در صف بنزین ایستادن نداشتید و یا سهمیه سوختتان به اتمام رسید می توانید بجای درخواست کارت از جایگاه بنزین اینترنتی سفارش دهید و در محل و البته با قیمتی عجیب دریافت کنید.

قیمت بنزین اینترنتی در برخی موارد به لیتری 70 هزار تومان هم می رسد؛ حالا بستگی به میزان سفارش شما و البته برخی مسایل دیگر مانند محل دریافت دارد. اما سوال اینجاست که شرکت های عرضه بنزین اینترنتی با وجود محدودیتی که در عرضه سوخت آزاد در جایگاه ها اعمال شده و همین طور ناترازی بنزین در کشور، سوخت عرضه شده را از کجا آورده اند. آیا با سفارش بنزین آنلاین در حال خرید سوخت قاچاق هستیم؟

تفاوت قیمت عجیب وعدم مستقر بودن قانون؛ چالش اصلی قیمت بنزین  

دراین خصوص محمدعلی صادقی، کارشناس حوزه نفت و انرژی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ام ویک گفت: به دلیل برخی مسایل تک نرخی کردن بنزین ضرورت ندارد، چرا که بنزین ما به عنوان مثال به امارات قاچاق نمیشود بلکه به افغانستان و پاکستان می رود.

وی ادامه داد: هم اکنون در افغانستان هر لیتر بنزین حدود 40 تا 60 هزار تومان است و به دلیل همین تفاوت قیمت عجیب وعدم مستقر بودن قانون در این کشور بنزین ما به آن سوی مرز قاچاق می شود؛ اما در این شرایط تک نرخی کردن بنزین، چاره کار نیست بلکه می توانیم با سرمایه گذاری در توسعه پالایشگاه های این کشور ها شرایط بهتری فراهم کنیم.

قاچاق بنزین توجیه دارد؟

صادقی گفت: با ساخت و فروش بنزین در این کشور ها علاوه بر اینکه از سود نرخ بالای بنزین بهره مند می شویم دیگر قاچاق بنزین نیز توجیهی نخواهد داشت. برای مقابله با قاچاق بنزین نباید دست به دامن سیاست های بدون پشتوانه کارشناسی و انقباضی مانند اعطای سهمیه بنزین به مرزنشینان شویم؛ چرا که مرزنشینی که شغلش کشاورزی است، احتیاجی به بنزین ندارد.

وی تصریح کرد: سهمیه بی جهتی که این گونه اعطا می شود خود موجب افزایش نرخ قاچاق می شود. در واقع مشکل اصلی ما در حال حاضر بینش مدیران نسبت به مسیله قاچاق سوخت است که باید نگرش جدید و محکمتر بین این مدیران نفوذ و رسوخ کند.

بنزین اینترنتی از کجا آمد

بنزین اینترنتی از کجا آمد

صادقی در خصوص ظهور پدیده جدیدی به نام فروش اینترنتی بنزین گفت: این بنزین ها ممکن است از محل تولیدات بخش خصوصی که با اکتان افزایی و از متانول تهیه می شود، به بازار آزاد رسیده باشد. اما توجه به این نکته ضروری است که این فرایند معمولا استاندارد نیست.

وی ادامه داد: شرکت نفت نیز در مورد تولید بنزین از طریق متانول صحبت می کند، این فرآیند صرفا یک فرآیند شیمیایی و عمل موسوم به بلندینگ است که توسط بخش خصوصی در محیط کارگاهی هم قابل انجام است و احتیاجی به وقوع در پالایشگاه ندارد.

این کارشناس صنعت نفت و انرژی تاکید کرد: زمانی که وزارت نفت به سوی تولید بنزین از متانول برود طبیعی است که بخش خصوصی بدون توجه به استاندارد آن و عواقب مصرف آن به این سو برود. باید توجه داشت که این نوع بنزین غیر استاندارد است و قطعا به موتور خودرو آسیب خواهد زد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بنزین اینترنتی استاندارد است؟ – خبرگزاری ام ویک" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بنزین اینترنتی استاندارد است؟ – خبرگزاری ام ویک"، کلیک کنید.